Tidenes beste løypeutvalg til treningsløpet 6 september i Follandsdalen

Til onsdagens løp kan vi tilby tidenes beste løypeutvalg noensinne på et treningsløp. Vi har alt fra en flott 1,5 km nybegynnerløype til 16 km ultra lang løype totalt 5 forskjellige løyper som passer alle aldre og nivåer. Alle er hjertelig velkommen!

Resultat KM-langdistanse 2 september 2017

Det ble en fin dag for orientering i Follandsdalen, til tross for at ingen våget seg ut på den lang nostalgiske 16km løypa fra 1983. De som stilte til start fikk oppleve flotte løyper på det ny reviderte kartet. Spesielt artig er det med ungdommen Ånund Olav Engvik fra egen klubb som ble kretsmester klassen Herre13-14 år.

Treningsløp Roksetskaret 23.august 2017

Treningsløpet oppe på Roksetskaret ble gjennomført i oppholdsvær. Løypene var våte da det hadde regnet endel dagene før. Nesten 30 personer stilte til start idag. Den minste var 4år. Ellers så ser en at flere og flere barn og unge kommer og springer orientering, og det ser vi som veldig positivt. Viktig med rekruttering. Flere av ungdommene er blitt så gode at de slår veteranene :)

Kretsmesterskap og feiring av kart lørdag 2 sep. i Follandsdalen

Vi feiere at det store kart prosjektet vårt er ferdig, og arrangere KM langdistanse med fine løyper for alle, det er også en "nostalgisk" ultralang løype på 16 km for dem som ønsker skikkelig utfordring.

AVLYST treningsløp 16.08.2017

På grunn av at vi i dag oppdaget at det er mange store beitedyr i området som løpet var planlagt, og at det derfor er en viss risiko med å ferdes i området, må vi dessverre avlyse løpet. Vi beklager dette.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift