Treningsløp orientering 20. juni

Treningsløpet hadde utgangspunkt ved Bodalen Friskole. Det var ganske rufsete vær i forkant av løpet, men på løpsdagen var det oppholdsvær og fine forhold. 10 deltakere stilte til start.

Treningsløp orientering 13.juni

Treningsløp i Sørlia i flott vær. Stort sett tørt og fint terreng. Totalt 22 deltakere.

Treningsløp orientering 6.juni

21 deltakere kunne velge mellom 6 ulike løyper fra kretsløpet som ble gjennomført søndag 3.juni. Flotte forhold, spennende terreng. Det var første gang denne delen av nykartet ble brukt til løp.

Orienteringsløp søndag 3 juni på Kornstad kleiva

På søndag arrangerer vi orienteringsløp med besøk fra andre klubber i Møre og Romsdal. Dette er et lite uformelt arrangement som alle som pleier å være med på trenings-løp kan være med på. Det er mange løyper i forskjellige vanskelighets grader så det skal være en løype som passer alle. For at det skal bli litt lettere å arrangere ønsker vi at så mange som mulig sender en påmelding på forhånd (se innbydelsen for info), men det er mulig å melde seg på på søndag også. (Helst før kl 12)

Treningsløp Bruhagen barneskole 23.mai 2018

ca 30 personer møtte opp til treningsløp på Verdens orienteringsdag. Det var 3 løyper med varierende lengde og vanskegrad på skolekart for Bruhagen.

Treningsløp Meekeidet 16.mai 2018

Treningsløpet oppe på Meekeidet ble gjennomført i oppholdsvær. 19 personer stilte til start idag. Løypeleggerne hadde bommet med ca 60m på en post, noe som medførte mange gode diskusjoner og latter i målområdet

Resultater fra årets første o-løp

Kjempebra deltagelse på årets første trenings løp. En fin men kjølig kveld i Tøvika.

Terminlisten for orientering 2018 er klar

Det går mot vår og snart er o-sesongen i gang. Vi starter info møte for løypelegger på onsdag 18 kl 18 i Sparebank 1 SMN sine lokaler og første løp onsdag 25 til vanlig tid (18 til 20)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift