Orienteringsløp i Bjellvågen

Første orienteringsløp på Averøya etter ferien. Løpet går i fint terreng i Bjellvågen, og det er løyper både for nybegynnere og erfarne o-løpere. Alle er hjertelig velkommen!

Treningsløp Kirkebakken/Kvernes

Flott sommervær og relativt bra oppmøte til tross for ferie for mange. Deltakere lang løype 4,6km Roald Sevaldsen Stian Stormo Kjell Ove Sundsøy Ånund Engvik Sissel Haga Øystein Klakegg Christian Ildhusøy Deltakere mellomlang løype 3,0km Ole Jørgen Gården Thomas Sandvik Åshils Sundsøy Lars Engvik Deltakere Bareløype 1,2km Idunn Engvik som stort sett klarte alle postene aleine 2 av postene var felles for lang og mellomlang løype , og disse ble ikke funnet av noen av deltakerne , så løypeleggerne får bare ta på seg skylda.En trøst var en kommentar fra Øystein K , men for øvrig var det ei fin løype. Det ble derfor ikke registrert tid på noen av deltakerne.

Treningsløp Veiset/Kvernes 4. juli 2018

Liten deltakelse på dette treningsløpet. Det kan skyldes at vi nærmer oss ferien, eller kanskje var det Sting-konserten som trakk en del faste deltakere til byen. Sannsynligvis litt begge deler. Fint vær, men deler av Kvernes-kartet burde vært oppdatert og synfart for å få satt på flere detaljer som kan brukes som poster.

Treningsløp orientering 20. juni

Treningsløpet hadde utgangspunkt ved Bodalen Friskole. Det var ganske rufsete vær i forkant av løpet, men på løpsdagen var det oppholdsvær og fine forhold. 10 deltakere stilte til start.

Treningsløp orientering 13.juni

Treningsløp i Sørlia i flott vær. Stort sett tørt og fint terreng. Totalt 22 deltakere.

Treningsløp orientering 6.juni

21 deltakere kunne velge mellom 6 ulike løyper fra kretsløpet som ble gjennomført søndag 3.juni. Flotte forhold, spennende terreng. Det var første gang denne delen av nykartet ble brukt til løp.

Orienteringsløp søndag 3 juni på Kornstad kleiva

På søndag arrangerer vi orienteringsløp med besøk fra andre klubber i Møre og Romsdal. Dette er et lite uformelt arrangement som alle som pleier å være med på trenings-løp kan være med på. Det er mange løyper i forskjellige vanskelighets grader så det skal være en løype som passer alle. For at det skal bli litt lettere å arrangere ønsker vi at så mange som mulig sender en påmelding på forhånd (se innbydelsen for info), men det er mulig å melde seg på på søndag også. (Helst før kl 12)

Treningsløp Bruhagen barneskole 23.mai 2018

ca 30 personer møtte opp til treningsløp på Verdens orienteringsdag. Det var 3 løyper med varierende lengde og vanskegrad på skolekart for Bruhagen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift