Terminlisten for orientering 2018 er klar

Det går mot vår og snart er o-sesongen i gang. Vi starter info møte for løypelegger på onsdag 18 kl 18 i Sparebank 1 SMN sine lokaler og første løp onsdag 25 til vanlig tid (18 til 20)

Tidenes beste løypeutvalg til treningsløpet 6 september i Follandsdalen

Til onsdagens løp kan vi tilby tidenes beste løypeutvalg noensinne på et treningsløp. Vi har alt fra en flott 1,5 km nybegynnerløype til 16 km ultra lang løype totalt 5 forskjellige løyper som passer alle aldre og nivåer. Alle er hjertelig velkommen!

Resultat KM-langdistanse 2 september 2017

Det ble en fin dag for orientering i Follandsdalen, til tross for at ingen våget seg ut på den lang nostalgiske 16km løypa fra 1983. De som stilte til start fikk oppleve flotte løyper på det ny reviderte kartet. Spesielt artig er det med ungdommen Ånund Olav Engvik fra egen klubb som ble kretsmester klassen Herre13-14 år.

Treningsløp Roksetskaret 23.august 2017

Treningsløpet oppe på Roksetskaret ble gjennomført i oppholdsvær. Løypene var våte da det hadde regnet endel dagene før. Nesten 30 personer stilte til start idag. Den minste var 4år. Ellers så ser en at flere og flere barn og unge kommer og springer orientering, og det ser vi som veldig positivt. Viktig med rekruttering. Flere av ungdommene er blitt så gode at de slår veteranene :)

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift