Kretsmesterskap og feiring av kart lørdag 2 sep. i Follandsdalen

Vi feiere at det store kart prosjektet vårt er ferdig, og arrangere KM langdistanse med fine løyper for alle, det er også en "nostalgisk" ultralang løype på 16 km for dem som ønsker skikkelig utfordring.

Kårvåg IL utgav Ufsåsen kartet første gang tidlig på 1980 tallet, og i forbindelse med utgivelsen ble det arrangert et legendarisk kretsmesterskap i langdistanse. Det ble legendarisk på grunn av de lang tøffe løypene og tilhørende historier om løpet.  

Som en markering av at vi nå er ferdig med revidering og  ny-synfaring av hele Ufsåsen kartet, arrangerer vi igjen kretsmesterskap i langsistanse. Løypene er ikke like lang og tøffe som på 1980 tallet, slik at det er fine løyper for o-løpere på alle nivåer.  For dem som ønsker en sikkelig utfordring har vi funnet frem den lengste løype fra 1980 tallet på 16 km, og for den løypa er det åpen klasse som premieres med gavekort på kr 500,- til beste man og dame.

Det er ønskelig med påmeldig på forhånd innen onsdag 29. august til Harald K. Staurnes,epost hstaurne@online.no , telefon 47 30 95 23 eller via http://www.eilo.no. Det er også mulig å melde seg på før kl 12 på løpsdagen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift