Resultat treningsløp Kvernes 8. mai

Da løypa ble lagt var det snø og haglbyger med fare for "sporsnø" i høyden, men løpsdagen var det solskinn fra blå himmel. Det var likevel nokså kaldt. Ingen deltakere i barneløypa, 4 i mellomlang og 12 i langløypa. Løypelegger denne gang var Alf Stormo og Lars Engvik.

Resultat treningsløp Follandsdalen 01.mai 2019

Løpet ble i dag lagt i området ved den nye og flotte turløypa rundt Follandsvannet. Værgudene var overhode ikke på vår side. Det regnet bøttevis og jeg tenkte at kanskje måtte vi bare dra opp å ta ned postene uten at noen dukket opp. Men der tok vi feil. 16 personer dukket opp til stor glede for oss. Christin og Leon (7år) Espnes deltok for første gang . De gjennomførte kortløypa med glans. De syns det var så moro at de også prøvde seg på den mellomlange løype. Super innsats ?

Resultat treningsløp i Tøvika 24.04.2019

Årets første treningsløp ble tradisjonen tro arrangert i Tøvika med Per Kvalshaug som løypelegger. 20 ivrige o-løper stilte til start.

Orientering 2019

Nå nærmer o-sesongen seg og vi starter opp med treningsløp etter påske. Årets første løp blir i Tøvika onsdag 24/4 kl. 1800. Gamle og nye o-løpere er hjertelig velkommen.

TURLØYPE RUNDT FOLLANDSVANNET

Sponsorgave til Turtrase rund Follandsvannet

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift