Resultater treningsløp Haukåsen 12.06.19

Ukens treningsløp hadde startsted ved Haukåsen og 21 stk stilte til start. Fint løpsvær med ca 18 grader og sol. Alle poster ble funnet selv om noen av deltakerne havnet utenfor kartet og det var litt tungt over myrene.

Treningsløp Kornstakleiva 05.06.2019

Ukas treningsløp hadde startsted på Kornstadkleiva. 19 stk. møtte opp til o-løp i terreng som krever sitt av utøverne. Fint løpsvær, lett overskyet 15-15 grader. Fluene har nå dukket opp, noe som holder utøveren igang.

Resultater treningsløp UtheimsMyra

Resultater treningsløp Bruhagen

Treningsløp Bruhagen 15.mai 2019 17 deltakere i strålende vær. Løyper med veldig mange poster, så konsentrasjonen måtte være på topp. Tidligere på dagen deltok ca 100 elever fra Bruhagen barneskole på løp i samme området. Asbjørn Utheim, Kåre Johan Henden og Alf Stormo hjalp til med avviklingen.

Resultat treningsløp Kvernes 8. mai

Da løypa ble lagt var det snø og haglbyger med fare for "sporsnø" i høyden, men løpsdagen var det solskinn fra blå himmel. Det var likevel nokså kaldt. Ingen deltakere i barneløypa, 4 i mellomlang og 12 i langløypa. Løypelegger denne gang var Alf Stormo og Lars Engvik.

Resultat treningsløp Follandsdalen 01.mai 2019

Løpet ble i dag lagt i området ved den nye og flotte turløypa rundt Follandsvannet. Værgudene var overhode ikke på vår side. Det regnet bøttevis og jeg tenkte at kanskje måtte vi bare dra opp å ta ned postene uten at noen dukket opp. Men der tok vi feil. 16 personer dukket opp til stor glede for oss. Christin og Leon (7år) Espnes deltok for første gang . De gjennomførte kortløypa med glans. De syns det var så moro at de også prøvde seg på den mellomlange løype. Super innsats ?

Resultat treningsløp i Tøvika 24.04.2019

Årets første treningsløp ble tradisjonen tro arrangert i Tøvika med Per Kvalshaug som løypelegger. 20 ivrige o-løper stilte til start.

Orientering 2019

Nå nærmer o-sesongen seg og vi starter opp med treningsløp etter påske. Årets første løp blir i Tøvika onsdag 24/4 kl. 1800. Gamle og nye o-løpere er hjertelig velkommen.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift