Resultater treningsløp på Roksetskaret 29.08.2018

Treningsløp Folland 22.08.18

Etter noen gråværsdager og dårlige værmeldinger, så lysna det allikevel opp til løpet onsdag ettermiddag. Sola tittet frem og 16 deltakere stilte til start. Alle fant postene og hurra for Maria som slo pappa Øystein:)

Treningsløp Bjellvågen 15.08.2018

Fin løpsvær. Det var første løpet hvor Alf ble bløt på beina. 17 Startende

Orienteringsløp i Bjellvågen

Første orienteringsløp på Averøya etter ferien. Løpet går i fint terreng i Bjellvågen, og det er løyper både for nybegynnere og erfarne o-løpere. Alle er hjertelig velkommen!

Treningsløp Kirkebakken/Kvernes

Flott sommervær og relativt bra oppmøte til tross for ferie for mange. Deltakere lang løype 4,6km Roald Sevaldsen Stian Stormo Kjell Ove Sundsøy Ånund Engvik Sissel Haga Øystein Klakegg Christian Ildhusøy Deltakere mellomlang løype 3,0km Ole Jørgen Gården Thomas Sandvik Åshils Sundsøy Lars Engvik Deltakere Bareløype 1,2km Idunn Engvik som stort sett klarte alle postene aleine 2 av postene var felles for lang og mellomlang løype , og disse ble ikke funnet av noen av deltakerne , så løypeleggerne får bare ta på seg skylda.En trøst var en kommentar fra Øystein K , men for øvrig var det ei fin løype. Det ble derfor ikke registrert tid på noen av deltakerne.

Treningsløp Veiset/Kvernes 4. juli 2018

Liten deltakelse på dette treningsløpet. Det kan skyldes at vi nærmer oss ferien, eller kanskje var det Sting-konserten som trakk en del faste deltakere til byen. Sannsynligvis litt begge deler. Fint vær, men deler av Kvernes-kartet burde vært oppdatert og synfart for å få satt på flere detaljer som kan brukes som poster.

Treningsløp orientering 20. juni

Treningsløpet hadde utgangspunkt ved Bodalen Friskole. Det var ganske rufsete vær i forkant av løpet, men på løpsdagen var det oppholdsvær og fine forhold. 10 deltakere stilte til start.

Treningsløp orientering 13.juni

Treningsløp i Sørlia i flott vær. Stort sett tørt og fint terreng. Totalt 22 deltakere.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift