Resultater treningsløp Kårvåg 04.09.19

Årets siste treningsløp med en liten vri hadde start på Utheim skole. Flott deltakelse med jevne tider og godt humør. Løypeleggere var Tommy Utheim og Morten Holen.

Resultater treningsløp Kvernes 28.08.19

Ukens treningsløp hadde start ved Kvernes skytterbane. Knut K, Ole Jørgen og Knut Eirik var løypeleggere og arrangører. De hadde sørget for fine løyper og strålende vær. Litt færre deltakere denne kvelden. Regner med at de som ikke hadde mulighet kommer sterkt tilbake neste onsdag som er sesongens siste o-løp.

Resultater treningsløp Nedal 21.08.74

20 deltakere stilte til start i ukens treningsløp på Nedal i fint vær. Det var utfordrende løyper i terreng med kart som ikke var helt oppdatert, og løperne fikk noe å bryne seg på denne kvelden. Løypeleggere var Lars Engvik og Øystein Klakegg.

Gulltannmarsjen 2019

PÅMELDING/ START/ PARKERING Folland Stadion TIDSPUNKT Søndag 01.09 -2019 10:00-12:00

Resultater treningsløp Roksetskaret

Lavt skydekke og skodde forsvant som dugg for sol da 13 løpere med kart og kompass forsvant ut i terrenget på Roksetskaret.

Resultater treningsløp Vevang

Åpne sluser fra himmelen og frisk bris stoppet ikke ni ihuga løpere fra å orientere seg frem til poster dandert utover berg og myr på Vevang.

Resultater treningsløp Bådalen

Denne ukas treningsløp hadde startsted ved Bodalen Friskole. 16 deltakere stilte til start i det flotte løpsværet.

Resultater treningsløp Sørlia 19.06.19

Treningsløpet denne uka hadde start i Sørlia. 20 deltakere stilte til start på mellom og lang løype. Dessverre deltok ingen på kort løype. Jan Erik Ellingvåg og Harald Folland var løypeleggere.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift